Uw vakantiewoning in een oase van groen

De woning

Genieten en herbronnen in Bil-Zenn. Gelegen in het landelijke Eigenbilzen te midden van het groen, de plaats om even de dagelijkse stress te vergeten en u te laten onderdompelen in alle rust en luxe.  

Bij Bil-Zenn kan u op elk moment van de dag in uw eigen tuin en jacuzzi vertoeven. ’s Morgens na het ontbijt om wakker te worden of ’s avonds onder de sterrenhemel om de dag af te sluiten… een heerlijk vooruitzicht, toch?

Bil-Zenn is voorzien van een comfortabel ingerichte woonkamer, een ruime zithoek met TV, pellet kachel… De zetel kan ook dienen als slaapzetel, zo kan u er met max. 3 personen verblijven. Een filmpje kijken op Netflix of gewoon genieten van het uitzicht op de tuin, aan u de keuze. De moderne keuken is voorzien van alle luxe (combi-oven, afwasmachine, Dolce gusto machine,…).  De slaapkamer beschikt over een elektrische 2-persoons boxspring voor een zalige nachtrust. De badkamer is volledig uitgerust en beschikt over een ruime regendouche met massagejets.

De massagestralen en bubbels in de jacuzzi hebben in combinatie met het warme water een relaxerend effect. Gun uzelf alle rust en ontspanning, zelfs een korte sessie van enkele minuten kan reeds wonderen doen.