Uw vakantiewoning in een oase van groen

Fietsen

de perfecte streek

Bil-Zenn ligt tussen het fietsknooppunt 67 en 66, stel zelf je route samen om de mooiste plekjes rondom te ontdekken.
www.fietsnet.be/routeplanner

Fietsen huren in Bilzen

Het toeristisch onthaal van Alden Biesen-Bilzen is een van de fietsafhaalpunten van de ‘fietsparadijs Limburg’ fietsen. Je de keuze uit een comfortabele trekking fiets, een elektrische fiets, een co-pilot, een tandem of een kinderfietsje voor de allerkleinsten. Vanaf € 10,00/fiets. 

Meer info: Fiets verhuur Bilzen

Fietsen door het water

Je fietst dwars doorheen het water. Je moet geen regenlaarzen of duikerspak aantrekken, want je blijft gelukkig op droge grond. Maar het fietspad neemt je wel mee dwars door de vijver van de ene oever tot aan de andere. Fietsen door het Water is een unieke fietsbeleving waarbij je meer dan 20 meter dwars door een vijver fietst. Je ruikt, ziet en voelt het water.

Fietsen door het Water doe je in Bokrijk in het uitgestrekte vijverlandschap van De Wijers, aan fietsknooppunt 91.
Kom je met de auto? Geef Bokrijklaan 1, 3600 Genk. Parkeren doe je op de parking van Domein Bokrijk.

Fietsen door de Bomen

Op dit fietspad geraak je veilig in hogere sferen. Letterlijk, want je fietst via een dubbele cirkel tot op 10 meter hoogte tussen de bomen. Je ziet, voelt en ruikt de natuurpracht.

Fietsen door de Bomen doe je aan het Pijnven in Bosland. Ter hoogte van knooppunt 272 van het fietsroutenetwerk. En die plek is niet toevallig gekozen. Bosland is het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen, bomen genoeg dus. Kom je met de auto? Geef Kiefhoekstraat, 3940 Hechtel-Eksel. Parkeren doe je op Parking Picknick.